QUI SOM SERVEIS CLIENTS NOVETATS CONTACTE INICI

 

PREVENCIÓ DE RESIDUS ALS ESMORZARS: ACTIVITAT MARATÓ RESIDU ZERO


 

Des de GAIA us presentem una nova activitat adreçada als centres educatius i a les famílies per a conscienciar sobre la necessitat de reduir els residus i tenir uns hàbits alimentaris saludables: la MARATÓ RESIDU ZERO.

 
La campanya s'inicia fent que els alumnes dels centres educatius guardin els seus residus durant una setmana per, a continuació, repassar en un taller la problemàtica dels residus generats i quines alternatives hi ha perquè els esmorzars siguin més sostenibles, fent èmfasi en què aquests esmorzars siguin també saludables.
 
Visualitzeu l'activitat al vídeo del Canal Taronja Central.
 
Poseu-vos en contacte amb nosaltres per demanar més informació!
 

 

 
 

PREVENCIÓ DE RESIDUS: CARACTERITZACIONS DAVANT DEL PÚBLIC


 

Des de GAIA us presentem una eina per conscienciar la població sobre la problemàtica dels residus: caracteritzacions de residus davant del públic.

 
Per a la caracterització, les educadores agafen una bossa del contenidor de resta. Aquesta bossa és oberta davant del públic, i es va triant el seu contingut, que es va separant en funció de si es tracta de restes d'orgànica, envasos, paper-cartró, vidre, residus que es poden portar a la deixalleria, o residus que efectivament s'han de llençar al rebuig.
 
L'activitat és dinamitzada per un personatge, en Basureto, que anima la gent a participar en la revisió de la bossa d'escombraries.
 
Visualitzeu l'activitat al vídeo de Nació Sabadell.
 
Poseu-vos en contacte amb nosaltres per demanar més informació!
 


 

     

Contacta amb nosaltres